Šī gada vasarai D&G piedāvā briļļu kolekciju VICHY 2011

briļļu zīmoliBeāte Baranceva, maijs 13, 2011 13:19 | 953 skatījumi | Drukāt rakstu

D&G SS2011 Fashion Show

Iedvesmojoties no dārza svētkiem, D&G Pavasara/Vasaras 2011 modes skatē šai sezonai piedāvā kolekciju ar krāšņām ziedu apdrukām. Kolekcija ir lieliski piemērota gan vasaras piknikiem un ballītēm siltos vasaras vakaros, gan romantiskām pastaigām – dažādu ziedu apdrukas, vasaras kleitas un garas ziedu šifona kleitas. Dārza svētku tērpus veido audekla kombinezoni un bikses, puķu uzdrukas un Vichy modeļi, pēc kuriem tapusi arī D&G Vichy briļļu kolekcija, piedāvājot vienlaikus svaigu un šiku pieeju briļļu izvēlē.

Viens no Vichy kolekcijas izteiksmīgākajiem modeļiem ir ar platiem kvadrātveida formas ietvariem ar sarkanu un baltu Vichy apdruku (modelis D&G 3064). Šis modelis godina 70. gadu stilu. Valdzinošās lielizmēra nokrāsas rada svaigu izskatu, kas piemērots ikvienam saulainam vasaras gadījumam – gan dārza ballītēm, gan pastaigai. Modelis pieejams ne tikai sarkanā, bet arī zaļā un debeszilā krāsā, piemērojot atbilstoši izvēlētajam vasaras tērpam.

No saulesbrillēm 70. gadu stilā līdz optiskajiem ietvariem 50. gadu stilā – D&G piedāvā jaunu ietvaru versiju 50. gadu stilā ar izsmalcinātām un modernām kontūrām (modelis D&G 1216). D&G logo rotā ietvaru kājiņas ne tikai no ārpuses, bet arī no iekšpuses – iespiests uz kājiņu galiem. Pieejams valdzinoši sarkanā, brūnā un debeszilā krāsā.

D&G Vichy kolekcija piedāvā arī unisex modeli (D&G 1207), kas rada gan izsmalcinātu, gan šiku izskatu. Plaša krāsu palete, papildinot klasisko Vichy sarkano, pieejamas tādas nokrāsas kā zaļš un debeszils.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9hOL2PPg5Sk&feature=player_embedded

Mājas lapa: http://www.dolcegabbana.com/deg/#/home

D&G pieejams:

Fielmann un Optika Italiana veikalos.

Birkas: , ,

  • Dalies Facebook

Nav komentāru

Tavs komentārs par rakstu